Buffetten
Heeft u een leuke gelegendheid om te vieren, zakelijke afspraken, ...
Wij verzorgen graag het gastronomische gedeelte voor u.
Verrassingsmand (broodjes)
*Assortiment mini broodjes met garnituur gepresenteerd op schotel of in mandje
*Assortiment sandwiches/pistolets met garnituuer gepresenteerd op schotel of in mandjes
Buffetten
Vleesschotel 1
Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kipfilet, varkensgebraad, rosbief, bacon vergezeld van vers fruit.
Groenten: gemengde sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, boontjes, komkommer, aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Vleesschotel 2
Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kippenbout, varkensgebraad, rosbief, gebakken kipfilet vergezeld van vers fruit.
Groenten: gemengde sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, boontjes, komkommer, aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Zalmschotel
Vis: gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.
Groenten: gemengde sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Visschotel 1
Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.
Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Visschotel 2
Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, opgevuld eitje, gerookte forelfilet vergezeld van fijne versiering.
Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Buffet vlees en vis 1
Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kipfilet, varkensgebraad, rosbief, bacon vergezeld van vers fruit.
Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.
Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes, aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Buffet vlees en vis 2
Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kippenbout, varkensgebraad, rosbief, gebakken kipfilet vergezeld van vers fruit.
Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, gerookte forelfilet, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.
Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes, aardappelen tartaar.
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.
Breugelfestijn
Vlees: huisbereide zwarte en witte pens, gehakt, gebakken ovenspek van ht huis, huidbereide droge worst, rauwe hamn kop, fricadon, boerenpaté, salami, kaas
Groenten: gemengde sla, tomaten, geraspte wortelen, augurken, zilveruitjes
Sauzen: uienconfituur, mosterd, mayonaise
3 broodjes per persoon
Raclette schotel
Kaas: assortiment raclette kaas (5 soorten)
Vlees: Ardeense filet, rauwe ham, gerookt spek, bacon.
Groenten: gemengde sla, tomaten, augurken, zilveruitjes, verse ajuin, champignons, gedroogde vijgen, aardappelen in de schil of broodjes.
Sauzen: mosterd.
Kaasplanken
Onze kaasplnk is samengesteld uit verschillende soorten rijpe kazen uit verschillende streken.
±300g per persoon. De kaasplank wordt rijkelijk afgewerkt met vers fruit, nootjes en gedroogde vruchten.
Alsook worden er 3 broodjes voorzien per persoon.
Fondue
Vlees: rundsblokjes, varkensblokjes, kippenblokjes, kalkoenblokjes, gepaneerde balletjes, spek vinkjes.
Feestfondue
Vlees en vis: rundsblokjes, varkensblokjes, kippenblokjes, kalkoenblokjes, chipolata, merguez, spekvogeltjes, kaasballetjes, kippenballetjes, kippenboutje, scampi’s
Visfondue
Vis: ±300g vis, 7 soorten vis
visbouillon is inbegrepen
Kinderfondue
Vlees: gepaneerde balletjes, rundsblokjes, varkensblokjes, gevogelte blokjes, chipolata, gevogelte chipolata, spek vinkje
Gourmet
Vlees: gemarineerde biefstuk, gevogelte lapje, varkensmedaillon, chiplolata, cordon blue, mini saté, mini snitzel, mini kaasburger
Feestgourmet
Vlees en vis: gemarineerde biefstuk, mini saté, gemarineerd kalkoenlapje, gemarineerd varkenslapje, merguez, chipolata, spekvogeltje, vogeltje zonder kop, mini hamburger, mini schnitzel, mini cordon,bleu, scampi look, scampi peper
Gourmet deluxe
Vlees: gevuld eitje, mini-mignonette met amandelschilfers, mini cordon blue, peper medaillon, steak ardenaise, zoete kalkoen peking, varkensoester met pesto, ricotta en zongedroogde tomaat, eendenborst met veenbessen en appeltjes.
Kindergourmet
Vlees: hamburger, kaasburger, schnitzel, chipolata, kalkoenlapje, kippenmedaillon
Wildgourmet (oktober- januari)
Vlees: hertensteak, everzwijnmedaillon, fazantefilet, parelhoenfilet, hazenlapje, wildburger, lamskotelet, eendenborst met veenbessen en appeltjes
Visgourmet
vis: ±300g, 7 soorten gemarineerde vis
Hamburgerparty
Inhoud: 6 soorten mini burgers per persoon,
6 mini burgerbroodjes per persoon, 3 soorten sauzen
Garnituren en afwerking: ijsbergsla, rucola, witte kool, tomaat,
komkommer, geraspte wortelen, verse ui, gedroogde ui, augurk,
spek, kaas
Steengrill
Vlees: tournedos, chipolata, lamskotelet, varkensmedaillon, kaasburger, gemarineerd kalkoenlapje, mini kipsaté, spek vogeltje
Steengrill deluxe
Vlees: tournedos, chipolata, lamskotelet, varkensmedaillon, kaasburger, gemarineerd kalkoenapje, kipsaté, mini zxarte en witte pens, spekvogeltje, eendenborst met veenbessen en appeltjes
Vis: scampisaté
Teppanyaki
Vlees: Turkse burger, lamskotelet, mini saté, Italineense kip codon bleu, biefstuk grand-mère, kippenspiesje, eendenborstspiesje
Vis: scampibrochette, duo-visspiesje
Groenten: spekboontje, spek worteltjes, groentenbrochette
Groentenschotel (koud)
Sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, aardappelade en bijhordende sausjes
Groentenschotel (om te bakken)
Champignons, bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, wortelschijfjes, paprikablokjes, kerstomaatjes, krielaardappelen (natuur/gekruid/gemarineerd) en bijhorden sausjes