Buffetten

Heeft u een leuke gelegendheid om te vieren, zakelijke afspraken, ...

Wij verzorgen graag het gastronomische gedeelte voor u.

Verrassingsmand (broodjes)

*Assortiment mini broodjes met garnituur gepresenteerd op schotel of in mandje

*Assortiment sandwiches/pistolets met garnituuer gepresenteerd op schotel of in mandjes

Buffetten

Vleesschotel 1 

Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kipfilet, varkensgebraad, rosbief, bacon vergezeld van vers fruit.

Groenten: gemengde sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, boontjes, komkommer, aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Vleesschotel 2 

Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kippenbout, varkensgebraad, rosbief, gebakken kipfilet vergezeld van vers fruit.

Groenten: gemengde sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, boontjes, komkommer, aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Zalmschotel 

Vis: gepocheerde zalm, gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, perzik met tonijn, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.

Groenten: gemengde sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Visschotel 1 

Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, perzik met tonijn, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.

Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Visschotel 2 

Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, perzik met tonijn, gamba's, gerookte forel, opgevuld eitje, vergezeld van fijne versiering.

Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Buffet vlees en vis 1 

Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kipfilet, varkensgebraad, rosbief, bacon vergezeld van vers fruit.

Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, perzik met tonijn, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.

Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes, aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Buffet vlees en vis 2 

Vlees: rauwe ham met meloen, gekookte ham met asperges, kippenbout, varkensgebraad, rosbief, gebakken kipfilet vergezeld van vers fruit.

Vis: gerookte zalm, gerookte heilbot, tomaat garnaal, gerookte forelfilet, perzik met tonijn, gamba's, opgevuld eitje vergezeld van fijne versiering.

Groenten: gemengde salade, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, boontjes, aardappelen tartaar.

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar.

Breugelfestijn 

Vlees: huisbereide zwarte en witte pens, gehakt, gebakken ovenspek van het huis, huidbereide droge worst, rauwe ham, kop, fricadon, boerenpaté, salami, kaas

Groenten: gemengde sla, tomaten, geraspte wortelen, augurken, zilveruitjes

Sauzen: uienconfituur, mosterd, mayonaise

3 broodjes per persoon

Raclette schotel 

Kaas: assortiment raclette kaas (5 soorten)

Vlees: Ardeense filet, rauwe ham, gerookt spek, bacon.

Groenten: gemengde sla, tomaten, augurken, zilveruitjes, verse ajuin, champignons, gedroogde vijgen, aardappelen in de schil of broodjes.

Sauzen: mosterd, mayonaise, vinaigrette

Kaasplanken

Onze kaasplank is samengesteld uit verschillende soorten rijpe kazen uit verschillende streken.

±300g per persoon. De kaasplank wordt rijkelijk afgewerkt met vers fruit, nootjes en gedroogde vruchten.

Alsook worden er 3 broodjes voorzien per persoon.

Fondue

Vlees: rundsblokjes, varkensblokjes, kippenblokjes, kalkoenblokjes, gepaneerde balletjes, spek vinkjes.

Feestfondue

Vlees en vis: rundsblokjes, varkensblokjes, kippenblokjes, kalkoenblokjes, chipolata, merguez, spekvogeltjes, kaasballetjes, kippenballetjes, kippenboutje, scampi’s

Visfondue

Vis: ±300g vis, 7 soorten vis

visbouillon is inbegrepen

Kinderfondue

Vlees: gepaneerde balletjes, rundsblokjes, varkensblokjes, gevogelte blokjes, chipolata, gevogelte chipolata, spek vinkje

Gourmet

Vlees: gemarineerde biefstuk, gevogelte lapje, varkensmedaillon, chiplolata, cordon blue, mini saté, mini snitzel, mini kaasburger

Feestgourmet

Vlees en vis: gemarineerde biefstuk, mini saté, gemarineerd kalkoenlapje, gemarineerd varkenslapje, merguez, chipolata, spekvogeltje, vogeltje zonder kop, mini hamburger, mini schnitzel, mini cordon,bleu, scampi look, scampi peper

Gourmet deluxe

Vlees: gevuld eitje, mini mignonette met amandelschilfers, mini cordon blue, peper medaillon, steak ardenaise, zoete kalkoen peking, varkensoester met pesto, ricotta en zongedroogde tomaat, eendenborst met veenbessen en appeltjes.

Kindergourmet

Vlees: hamburger, kaasburger, schnitzel, chipolata, kalkoenlapje, kippenmedaillon

Wildgourmet (oktober- januari)

Vlees: hertensteak, everzwijnmedaillon, fazantefilet, parelhoenfilet, hazenlapje, wildburger, lamskotelet, eendenborst met veenbessen en appeltjes

Visgourmet

vis: ±300g, 7 soorten gemarineerde vis

Hamburgerparty

Inhoud: 6 soorten mini burgers per persoon,

6 mini burgerbroodjes per persoon, 3 soorten sauzen

Garnituren en afwerking: ijsbergsla, rucola, witte kool, tomaat,

komkommer, geraspte wortelen, verse ui, gedroogde ui, augurk,

spek, kaas

Steengrill

Vlees: tournedos, chipolata, lamskotelet, varkensmedaillon, kaasburger,  gemarineerd kalkoenlapje, mini kipsaté, spek vogeltje

Steengrill deluxe

Vlees: tournedos, chipolata, lamskotelet, varkensmedaillon, kaasburger, gemarineerd kalkoenapje, kipsaté, mini zwarte en witte pens, spekvogeltje, eendenborst met veenbessen en appeltjes

Vis: scampisaté

Teppanyaki

Vlees: Turkse burger, lamskotelet, mini saté, Italiaanse kip codon bleu, biefstuk grand-mère, kippenspiesje, eendenborstspiesje

Vis: scampibrochette, duo-visspiesje

Groenten: spekboontje, spek worteltjes, groentenbrochette

Groentenschotel (koud)

Sla, tomaat, geraspte wortelen en knolselder, komkommer, aardappelade en bijhordende sausjes

Groentenschotel (om te bakken)

Champignons, bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, wortelschijfjes, paprikablokjes, kerstomaatjes, krielaardappelen (natuur/gekruid/gemarineerd) en bijhorden sausjes