Traiteur

Heeft u een leuke gelegendheid om te vieren, zakelijke afspraken, ...

Wij verzorgen graag het gastronomische gedeelte voor u.

Aperitiefhapjes

Trio van koude hapjes 

Trio van warme hapjes 

Tapasschotel ± 4 personen 

olijven, anjovis, zongedroogde tomaten, Spaanse salami,

kaasblokjes, blokjes salami, blokjes kop, rauwe ham, droge

worst, chorizo.

Soepen

Tomatenroomsoep

Boschampignonsoep

Vergeten groetesoep

Koninginnensoep

Soep van raapjes met gerookte zalm

Koude voorgerechten

Zalm carpaccio

Cocktailglas met Noordzeevulling

Cannelloni van Vitello Tonato

Terrine van zalm en scampi op rauwkostbedje

Cannelloni van gerookte zalm

Rundscarpaccio met Parmazaan

Warme voorgerechten

Rozette van zalm en tongfilet met kruidensaus

Kaaskroket + rauwkostslaatje

Garnaalkroket + rauwkostslaatje

Scampi maison

Hoofdgerechten - Vis - Vlees

Vispannetje met fijne groenten en bieslookpuree

Scampi's in zacht currysausje met appeltjes vergezeld van fijne groentjes en aardappelpuree

Zalmfilet met béarnaisesaus vergezeld van fijne groentjes en aardappelpuree

Varkenshaasje met sjalottensausje vergezeld van spekboontje, gebakken witloof, gezoet worteltje en kroketjes

Gevulde parelhoenfilet met portosaus vergezeld van fruit en kroketjes

Eendenborstfilet met sinaasappelsaus vergezeld van spekboontjes

Mogelijk om te kiezen uit puree/kroketjes/gratin dauphinois bij uw warme hoofschotel

Dessert

* chocolademousse

* panna cotta met vruchtencoulis

* tiramisu

* frambozenbavarois

* advocaarmousse

* dessertbord

* kaasbordje: ±150g kaas, 3 tafelbroodjes, noten, gedroogd fruit en vers fruit

Dessertbuffet (vanaf 5 soorten)

keuze uit:

* chocolademousse

* tiramisu

* farmbozenbavarois

* aardbeienmousse

* advocaatmousse

* mascarponemousse met perengelei

* panna cotta met vruchtencoulis

* rijstpap

* crème brûlée

* mini gebakjes

* cake

* vers fruit