Traiteur

Heeft u een leuke gelegendheid om te vieren, zakelijke afspraken, ...

Wij verzorgen graag het gastronomische gedeelte voor u.

Aperitiefhapjes

Luxehapje (warm) 

Luxehapje (koud) 

Tapasschotel ± 4 personen 

olijven, anjovis, zongedroogde tomaten, Spaanse salami,

kaasblokjes, blokjes salami, blokjes kop, rauwe ham, droge

worst, chorizo.

Gepresenteerd op schotel, verkrijgebaar vanaf 4 personen.

Wrapschotel (vanaf 5 personen)

6 soorten wraphapjes gemeng, vlees/vis/veggie

90st. voor 5 personen

Soepen

Tomatenroomsoep

Boschampignonsoep

Vergeten groetesoep

Koninginnensoep

Soep van raapjes met gerookte zalm

Koude voorgerechten

Rundscarpaccio met Parmazaan

Fijne rauwe ham vergezeld van meloen

Carpaccio van hert (seizoen)

Cannelloni van Vitello Tonato

Cocktailglas met Noordzeevulling

Terrine van zalm en scampi op rauwkostbedje

Cannelloni van gerookte zalm

Zalm graved lax

Trio van zalm

Tompouce van zalm en forel

Warme voorgerechten

Rozette van zalm en tongfilet met kruidensaus

Kaaskroket + rauwkostslaatje

Garnaalkroket + rauwkostslaatje

Scampi maison

Vol-au-vent van Mechelse koekoek en bladerdeegkoekje

Hoofdgerechten - Vis - Vlees

Vispannetje met fijne groenten en bieslookpuree

Scampi's in zacht currysausje met appeltjes vergezeld van fijne groentjes en aardappelpuree

Zalmfilet met béarnaisesaus vergezeld van fijne groentjes en aardappelpuree

Varkenshaasje met sjalottensausje vergezeld van spekboontje, gebakken witloof, gezoet worteltje en kroketjes

Gevulde parelhoenfilet met portosaus vergezeld van fruit en kroketjes

Eendenborstfilet met sinaasappelsaus vergezeld van spekboontjes, gebakken witloof, gezoet worteltje en kroketjes

Mogelijk om te kiezen uit puree/kroketjes/gratin dauphinois bij uw warme hoofschotel

Dessert

* chocolademousse

* panna cotta met vruchtencoulis

* tiramisu

* frambozenbavarois

* advocaarmousse

* javanais

* dessertbord

* kaasbordje: ±150g kaas, 3 tafelbroodjes, noten, gedroogd fruit en vers fruit

Dessertbuffet (vanaf 5 soorten)

keuze uit:

* chocolademousse

* tiramisu

* farmbozenbavarois

* aardbeienmousse

* advocaatmousse

* mascarponemousse met perengelei

* panna cotta met vruchtencoulis

* rijstpap

* crème brûlée

* mini gebakjes

* cake

* vers fruit