Traiteur
Heeft u een leuke gelegendheid om te vieren, zakelijke afspraken, ...
Wij verzorgen graag het gastronomische gedeelte voor u.
Aperitiefhapjes
Trio van koude hapjes
Trio van warme hapjes
Tapasschotel ± 4 personen
olijven, anjovis, zongedroogde tomaten, Spaanse salami,
kaasblokjes, blokjes salami, blokjes kop, rauwe ham, droge
worst, chorizo.
Soepen
Tomatenroomsoep
Boschampignonsoep
Vergeten groetesoep
Koninginnensoep
Soep van raapjes met gerookte zalm
Koude voorgerechten
Zalm carpaccio
Cocktailglas met Noordzeevulling
Cannelloni van Vitello Tonato
Terrine van zalm en scampi op rauwkostbedje
Cannelloni van gerookte zalm
Rundscarpaccio met Parmazaan
Warme voorgerechten
Rozette van zalm en tongfilet met kruidensaus
Kaaskroket + rauwkostslaatje
Garnaalkroket + rauwkostslaatje
Scampi maison
Hoofdgerechten - Vis - Vlees
Vispannetje met fijne groenten en bieslookpuree
Scampi's in zacht currysausje met appeltjes vergezeld van fijne groentjes en aardappelpuree
Zalmfilet met béarnaisesaus vergezeld van fijne groentjes en aardappelpuree
Varkenshaasje met sjalottensausje vergezeld van spekboontje, gebakken witloof, gezoet worteltje en kroketjes
Gevulde parelhoenfilet met portosaus vergezeld van fruit en kroketjes
Eendenborstfilet met sinaasappelsaus vergezeld van spekboontjes
Mogelijk om te kiezen uit puree/kroketjes/gratin dauphinois bij uw warme hoofschotel
Dessert
* chocolademousse
* panna cotta met vruchtencoulis
* tiramisu
* frambozenbavarois
* advocaarmousse
* dessertbord
* kaasbordje: ±150g kaas, 3 tafelbroodjes, noten, gedroogd fruit en vers fruit
Dessertbuffet (vanaf 5 soorten)
keuze uit:
* chocolademousse
* tiramisu
* farmbozenbavarois
* aardbeienmousse
* advocaatmousse
* mascarponemousse met perengelei
* panna cotta met vruchtencoulis
* rijstpap
* crème brûlée
* mini gebakjes
* cake
* vers fruit